معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:درعمل هم نمی توان مرزی بین سلامت و بیماری در نظر گرفت، در حقیقت این تعریف مشابه قله مرتفعی است که هیچ کس نمی تواند آن را فتح نماید ولی تلاش همه افراد باید به سمت آن باشد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت:درعمل هم نمی توان مرزی بین سلامت و بیماری در نظر گرفت، در حقیقت این تعریف مشابه قله مرتفعی است که هیچ کس نمی تواند آن را فتح نماید ولی تلاش همه افراد باید به سمت آن تا حصول نتیجه مطلوب باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد ملک زاده افزود: اجرای طرح پزشک خانواده شهری به منظور عدالت در سلامت یعنی از دورترین مرکز روستایی تا مرکز استان با کمترین هزینه بهترین خدمت به مردم ارائه داده شود.
وی تصریح کرد: با توجه به تعریف سلامتی ( تعریف WHO ) متوجه می شویم که سلامتی یک مسئله چند بعدی است حتی امروزه علاوه بر بعد جسمی، روانی و اجتماعی، جنبه معنوی را هم در نظر می گیرند.
دکتر ملک زاده، در ادامه گفت: از آنجایی که سیاست دولت مردمی در راستای ارائه خدمات رسانی بصورت متوازن باشد، بیان کرد: باید توجه داشت که ابعاد مختلف سلامتی و یا بیماری بر یکدیگر اثر کرده و تحت تاثیر یکدیگر قرار دارند.
رییس مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، ابزار داشت: کلیه اقدامات انجام شده برای ارتقای سلامتی در اجرای طرح پزشک خانواده باید به تمام جوانب سلامتی فردی ( جسمی و روانی و معنوی ) و سلامت کلی در استان ما مورد توجه قرار بگیرد.
دکتر محمد ملک زاده یادآور شد: برای اجرای طرح پزشک خانواده شهری در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر با هدف انگیزه بهتر در اجرای طرح جوانی جمعیت و فرزند آوری
وی در پایان خاطرنشان کرد: این طرح شهرستان گچساران بعنوان پایلوت، اجرا و در مراحل بعدی شهرستان بویراحمد و کهگیلویه در سریعترین زمان بر اساس دستورالعمل وزارتخانه انجام می شود.
به گزارش وب دا یاسوج: جلسه هم اندیشی کمیته اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع شهری با حضور رییس مرکز بهداشت استان، ارائه دستورالعمل و تشریح شرح وظایف اعضا توسط دکتر امیر رشیدی معاون فنی معاونت بهداشتی و سایر کارگروه مرتبط در این معاونت برگزار شد.